Om de keukendienst vlot te laten verlopen, vragen we je om je keuzes te beperken tot 4 voorgerechten en 4 verschillende hoofdgerechten voor 8 personen of meer, dank je.
Om te delen
Charcuterie bord 5 – 10 – 11 – 2
Gezouten en gerookte charcuterie / Augurken
Het Kaasbord 8 – 9 – 12
Kaasassortiment/ Druiven / Gedroogd fruit / Compote
Het Duo bord 2–5–8–9–10–11–12
Assortiment van charcuterie en kazen Gedroogd Fruit / Augurken / Compote
Onze salades
Salade van Mechelse koekoek met mango en avocado 2–8–11–13
Traag gegaarde kip / Avocado / Mango Honing / Mosterd op oude wijze / Gemengde sla
Salade du pêcheur 3 – 13 – 14
Zeevruchten / Gerookte zalm / Garnalen / Kreeftstaarten / Mosselen / Knoflook
Onze voorgerechten
Kaaskroketten Oud Brugge 2 – 5 – 8
Sla / Gebakken peterselie / Citroen
Artisanale Garnaalkroketten 2 – 5 – 8 – 14
Sla / Gebakken peterselie / Grijze garnalen / Citroen
Duo van kaaskroketten Oud Brugge en garnaalkroketten 2 – 5 – 8 – 14
Sla / Gebakken peterselie / Citroen
Handgesneden gerookte Noorse zalm 2 – 3 – 5 – 8
Traditionele Garnituur / Zure Room / Citroen / Toast
Carpaccio van gerookte « Holstein » rund 2 – 8 – 13
Rucola / Parmezaan / Tartufata / Radicchio / Truffelolie
Les scampis à l’ail au beurre de ferme 1 – 13
Knoflook / Sjalotjes / Peterselie / Witte wijn / Boter
Ceviche van zeebrasem met avocado en mango 3 – 10
Limoen / Koriander/ Cayennepeper / Gember / Rode uien
Onze gerechten
Rundstartaar van de chef 2 – 11 – 6
Rund « Simmenthal » / Traditionele garnituur / Frietjes / Slaatje
Luikse balletjes 5 – 8 – 10 – 11
Luikse saus / Frietjes / Rozijnen
Vol au vent revisité met parelhoen, tarufatasaus en grijze garnalen 1 – 2 – 5 – 8 – 10 – 13
Parelhoen gegaard op lage temperatuur Champignons / Truffel / Mini balletjes / Frietjes / Grijze garnalen
Beef tagliata als in Florence 8 – 9
Iers vlees / Rucola / Tomaten / Parmezaanschilfers Zonnebloempitten / Basilicum / Olijfolie
Geroosterde ham met "Jefke" mosterd op oude wijze 5 – 8 – 11 – 13
Brusselse mosterd / Krieltjes / Witte wijn / Room
Stoofvlees met Triple Karmeliet 5 – 8 – 13
Belgisch rundvlees / Karmeliet / Bruine fond / Cassonade / Mosterd / Peperkoek
Geroosterde lamsrack 5 – 8 – 10
Rozemarijn jus / Gratin dauphinois / Seizoensgroenten
Valencia Burger 2 – 5 – 8 – 11 – 12 – 13
Beef charolais 200g / Symphony-saus / Pesto Manchego / Gekonfijte tomaat / Serrano ham / Frietjes
Vegetarische burger 2 – 5 – 6 – 8 – 11 – 13
Soja / Tarwe / Rode uien / Kruiden & Specerijen / Curry saus / Rucola / Frietjes
Land en zee
Noordzee Zeetong 3 – 5
Hazelnootboter / Citroensap / Gestoomde Aardappel
Steak van zalm met groene kruidensaus 3 – 5 – 8 – 13
Seizoensgroenten / Puree / Room / Witte wijn / Kruiden
Pulpo a la plancha, chorizocrème en seizoensgroenten 5 – 8 – 10 – 13 – 14
Room / Witte wijn / Chorizo / Groenten / Puree Robuchon / Look
Onze pasta
Ravioli met tartufata & seizoen champignons 2 – 5 – 8 – 13
Gevulde ravioli / Truffel / Roquette / Roomsaus
Tagliatelle met twee zalmen 2 – 3 – 5 – 8 – 10 – 13
Gerookte & verse zalm / Sjalotten / Room / Rucola
Penne met paddenstoelen, kerstomaatjes, olie & Thaise basilicum 2 – 5 – 13
Penne / Knoflook / Paddenstoelen / Olijfolie / Basilicum / Parmezaanschilfers
Onze selectie vlees uit de houtskooloven
Al onze vleeswaren worden geserveerd met mesclun en rundvet frietjes
Biefstuk « Baby top Angus »
Argentijnse Angus Cuberoll (± 300gr)
Selectie van rundvlees op gewicht, op houtskool gegrild (min 2 cvts) +/- 1,2kg
Ribstuk met been « Black Angus »
(Minimum 25 minuten gaartijd)
Tomahawk « Hereford »
(Minimum 25 minuten gaartijd) Ierse Vlees
Sashi (Finland), opgevoed zoals de Kobe Wagyu
Onze gerijpte vleeswaren
Ribstuk met been « Hereford» , Ierse Vlees
(Minimum 25 minuten gaartijd)
Tomahawk Salers/ Angus maturé
Onze ondersteuningsservices
Frietjes (ossewit) 6 / puree Robuchon 2 – 8 Aardappelkroketten / Gratin dauphinois 8 Gekookte aardappelen met kruiden 2 – 5 – 8
Onze sauzen
Béarnaise 2 / Champignonsaus 5 – 8 / Groene peper / Roquefort Grove peper 5 – 8 / Chimichurri / Sjalotten met bier 5 – 13
Gebakken paddenstoelen 14
Seizoensgebonden groentjes
Mesclun sla of gemengde
Onze zoetigheden
Brusselse Tiramisu 2 - 8
Speculaas / Koffie / Amaretto / Mascarpone
Chocolade moelleux 2 – 5 – 8
Met vanille ijs
Koffie of Thé gourmand 2 – 5 – 8
Koffie of thee met mignardises
Crème Brûlée
Klassieke crème brûlée met vanille van Madagascar
Trilogie van sorbet
Onze smaken : Citroen / Sinaasappel / Meloen / Framboos / Appel / Passievrucht / Cassis
Coupe ambachtelijk ijs, 3 bollen naar keuze 2 – 8
Onze smaken : Vanille / Chocolade / Mokka / Pistache / Aardbei / Cuberdon / Kokos
Dame blanche of Dame noire 2 – 8
Vanille of chocolade ijs / Warme chocolade / Slagroom
Brésilienne 2 – 8
Mokka ijs / Brésilienne / Karamel / Slagroom
Café Liégeois 2 – 8
Mokka ijs / Vanille ijs / Expresso / Slagroom
Colonel
Citroen sorbet met vodka
Het Kaasbord 8 – 9 – 12
Kaasassortiment / Druiven / Gedroogd fruit / Compote